Weekend memorabil în cadrul conferinței Local Training Seminar

Weekendul acesta, cu siguranță, a fost unul memorabil și prețios pentru fiecare membru AIESEC Chișinău. Conferința internă LTS (Local Training Seminar) a avut loc în afara Chișinăului, la tabăra „Prietenia” din localitatea Coșnița și a durat trei zile.

Vineri, sâmbătă și duminică au fost zilele mult așteptate de AIESEC Chișinău, iar în această perioadă, 22-24 aprilie, conferința LTS le-a oferit membrilor nu doar posibilitatea de a socializa, dar și de a-și cunoaște mai bine propria persoană cu ajutorul sesiunilor captivante.

LTS este conferința tradițională, care se organizează după fiecare recrutare, de două ori pe an – toamna și primăvara. Aceasta are scopul de a apropia membrii atât unii de alții, cât și de viziunea, valorile și de scopul AIESEC în general. De data aceasta, membrii noi și cei cu experiență au petrecut mai mult timp împreună și avut multe sesiuni comune, activitatea care a culminat cu emoții pozitive fiind, ca de fiecare dată, team buildingul organizat de către echipa locală de traineri: „Într-o organizație cu peste 100 de membri este foarte important, dar și provocător să diseminezi ideea că toți împreună suntem o echipă. În cadrul team buildingului conferinței am făcut un pas micuț în această direcție. Am fost plăcut surprinsă să descopăr membri noi curajoși și cu inițiativă. La fel, am profitat de ocazie să-i redescopăr pe membrii vechi și să ne provocăm să fim mai buni”, a afirmat Natalia Baxanean, coordonatoarea echipei de traineri.

Fiecare AIESECer a trăit la maxim momentele conferinței, iar membrii noi abia așteaptă să își înceapă experiența din cadrul organizației, să contribuie la dezvoltarea noilor leaderi și să aducă un impact pozitiv în societatea noastră: „A fost de departe cel mai frumos weekend de până acum pentru mine. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că nu am simțit că sunt un membru nou, am avut impresia că aș cunoaște pe toată lumea de-o viață. Am simțit de parcă am fi o familie. Trainingurile utile, jocurile interesante și oamenii minunați – a fost rețeta perfectă pentru un weekend de neuitat”, spune Cristina Butuc, membru nou al AIESEC Chișinău.

De asemenea, ținem să mulțumim și partenerilor noștri: Magenta Consulting, Solo Print, Star Kebab, Conluxart, Moore Stephens, Broters, Stil Birotic, Complexul Etno-Cultural Vatra și Xerox pentru o colaborare frumoasă, premii motivante și sprijin în cadrul sesiunilor. Cu ajutorul lor, conferința LTS primăvară 2016 a devenit una memorabilă și specială pentru delegații și facilitatorii conferinței.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *