Ultimele zile pentru a deveni membru AIESEC Chișinău. Grăbește-te!

 Să fii productiv nu este atât de ușor. Acest lucru presupune ierahizarea corectă a lucrurilor prioritare, axarea pe performațe dar și interdependența cu alte proiecte de voluntariat. Aceste activități vor reuși să contureze originalitate și inovație în programul tău zilnic.

Dacă nu știi încă cum să punctezi aceste aspecte ale vieții, atunci AIESEC Chișinău îți reamintește despre ultimele zile în care mai poți să te înscrii în echipă și să te enumeri  printre voluntarii ce optează pentru transparență, divertisment și responsabilitate civică.

Devenind membru AIESEC, ai șansa să obții nenumărate oportunități de dezvoltare și beneficii, precum:

– Să acumulezi cunoștințe practice în diferite domenii, care te vor face mai competitiv după absolvirea facultății (marketing, finanțe, vânzări, resurse umane, managementul evenimentelor și al proiectelor);

– Să organizezi și să participi la conferințe și proiecte naționale și internaționale;

– Să obții experiență de lider și să-ți îmbunătățești aptitudinile personale, cum ar fi: leadership, public speaking, time management;

– Să comunici și să lucrezi cu persoane din diferite țări ale lumii;

– Să aplici cunoștințele după principiul „learn by doing”;

– Să aderi la o rețea globală de tineri.

Au rămas zile numărate pănă când AIESEC Chișinău se va bucura de noi membri într-o echipă mai productivă și mai eficientă. Acordă-ți șansa de a fi şi tu printre ei. Șansa de a face parte din cea mai mare organizație de tineri din întreaga lume. Profită de anii de studenție și contribuie la dezvoltarea comunității. Înscrie-te până pe 25 martie, aici, iar pentru mai multe detalii, pagina de Facebook AIESEC Chișinău.

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 126 de țări ale lumii și numără peste 70.000 de membri. În Moldova, organizația implementează o serie de stagii internaționale și proiecte destinate elevilor și studenților. În 2008 și 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *