Participă la Moldova YouthSpeak Forum 2016 și fă-ți vocea auzită

YouthSpeak Forum este un eveniment care își propune să creeze conexiunea dintre persoane din domenii și generații diferite, care vor discuta asupra celor 17 Obiective de Dezvoltare Sustenabilă setate de Organizația Națiunilor Unite în anul 2015. Astfel, dacă ești un tânăr care vrea să ia parte la dezvoltarea Moldovei, te invităm la 22 mai, începând cu ora 9:00, în incinta Hotelului Codru, sala de conferințe Courtyard.

YouthSpeak Forum este o mișcare globală marca AIESEC și este organizat anual în peste 120 de țări, în Republica Moldova fiind la prima ediție. Acesta îndeamnă tinerii să vorbească cu voce tare despre problemele societății în care trăim, desprinse din chestionarul global YouthSpeak Survey, la care au participat peste 600 de tineri din țara noastră.

YouthSpeak Moldova va întruni peste 20 de speakeri, printre care Dmitrii Voloshin (Fondator și Director Simpals), Eugen Boico (Director General Publicis Moldova și Fondatorul NRG Events), Nata Albot (Director Koolture Tricolore, Fondator și Director Klumea) și alții.

Eugen Boico

Evenimentul va fi structurat în 3 părți:

Inspirare: în prima etapă a forumului va avea loc interacțiunea dintre diverși speakeri, lideri ai societății civile, reprezentanți ai afacerilor de succes din Moldova, persoane importante din administrația statului.

Implicare: participanții vor fi grupați în echipe și vor încerca să găsească soluții reale pentru problemele aduse în discuție, generând noi proiecte și idei care vor fi ulterior implementate.

Acționare: pentru a crea un impact real, ideile se vor transforma în acțiuni concrete. Astfel, grupurile de tineri vor căuta diverse metode pentru a pune în practică soluțiile discutate. Acțiunile participanților din cadrul forumului vor avea o finalitate, iar ei vor contribui astfel la schimbarea pe care și-o doresc.YouthSpeak (1)

YouthSpeak Forum este destinat tuturor tinerilor care doresc să interacţioneze cu oameni de afaceri, să facă schimb de idei și de experiență.

Intrarea la eveniment presupune și o taxă de participare. Biletele pot fi achiziționate pe iTicket, iar înscrierea la eveniment se face până la data de 21 mai.

AIESEC  este o rețea globală de tineri, care are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership al acestora pentru a aduce un impact pozitiv în societate. Pe parcursul a peste 15 ani de activitate, AIESEC Moldova a dezvoltat numeroase proiecte orientate spre mediul business, unul dintre ele fiind evenimentele precum YouthSpeak. În 2008 și în 2011, AIESEC Moldova a fost desemnat drept cel mai activ ONG din ţară.

Persoana de contact:

Virginia PUTINĂ

Manager Comunicare la Moldova YouthSpeak Forum 2016

GSM: 068997869

E-mail: putinavirginia@gmail.com

Mai multe detalii pe pagina de facebook Moldova YouthSpeak Forum.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *