Global Citizen a colorat ASEM-ul în albastru

Asaltat de sute de baloane de culoare albastră, Academia de Studii Economice din Moldova a fost terenul de promovare a programului de voluntariat peste hotare, Global Citizen.

Mobilizați și înarmați cu baloane albastre, luni, la data de 29 februarie, membrii organizației AIESEC Chișinău au dat start la cea de-a doua săptămână de promovare a programului Global Citizen în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova. Acest program presupune diverse oportunități educaționale, precum și experiențe internaționale pentru tinerii din Republica Moldova, care pot deveni voluntari în una dintre cele peste 50 de țări disponibile.

În doar câteva minute, toate blocurile ASEM-ului au căpătat culoarea albastră, iar studenții s-au încărcat cu energie pozitivă, dar și curiozitate în legătură cu flashmobul desfășurat.

„Ideea de a promova Global Citizen printr-un flashmob cu baloane albastre a venit chiar de la logo-ul oficial al programului – un balon cu aer cald, cu ajutorul căruia poți să te ridici la noi înălțimi. Am dorit, în așa mod, să promovăm voluntariatul internațional și să încurajăm studenții să prindă curaj să trăiască o astfel de experiență”, a relatat Olga Graur, vicepreședinte Stagii Externe, responsabilă de program.

Acum, AIESEC Chișinău te ajută să trăiești o experiență internațională și să devii un cetățean global. Completează formularul de înscriere la program și dezvoltă-ți personalitatea într-un mediu multicultural. Fii tu cel care va aduce un impact social pozitiv. Poți afla mai multe detalii aici.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *