A fost aleasă echipa de conducere AIESEC Chișinău pentru următorul mandat

Ieri, AIESEC Chișinău și-a anunțat noii vicepreședinți ai celor șase departamente pentru următorul mandat. Fiecare candidat a trecut prin două etape: prezentarea strategiei, în care membrii cu drepturi depline le-au oferit votul de confidență, și a doua etapă, interviul cu actualul președinte AIESEC Chișinău și președintele ales pentru următorul mandat.

Urmează perioada de tranziție, în care noii vicepreședinți vor prelua responsabilitățile pentru departamentul pe care îl vor conduce, iar activitatea noii echipe de conducere, în frunte cu noul președinte, va începe la 1 iulie 2016 și va dura un an. În acest sens, vă prezentăm mai jos întreaga echipă care va conduce comitetul local pentru următorul mandat și așteptările pe care le au aceștia:

Alina Cebotarenco – Președinte AIESEC Chișinău

„Sunt foarte încântată de echipa formată. Odată ce le-am dat votul de confidență, am încredere în performanțele lor și rezultatele pe care o să le aducem. Desigur că mai avem de învățat, dar o să depunem cu toții efortul de a începe mandatul pregătiți și entuziasmați. Iar de la cititori, aștept entuziasm și proactivitate pentru a se alătura nouă.”

11990457_954353081291836_8462864637865224915_n

Maria Mereuță – Vicepreședinte Finanțe și Asistență Juridică

„Știam că e o responsabilitate foarte mare și că trebuie să fiu o persoană model, persoana care va atinge scopurile împreună cu echipa. Sunt mândră că fac parte din această echipă și cred că împreună vom atinge toate scopurile pentru următorul mandat.”

maria

Ana Gurdiș – Vicepreședinte Marketing și PR

„Viața ne oferă diferite oportunități ca să ne dezvoltăm. Suntem tineri și viitorul nostru depinde de ceea ce credem în prezent și de ceea ce vrem să lăsăm în trecut. AIESEC mi-a mai deschis o ușă care mă va ajuta să mă dezvolt și să deschid alte uși pentru mai mulți tineri, iar tot ce îmi doresc este să pot face acest lucru, deoarece cred în echipă și în ceea ce putem face noi pe viitor!”

anagurdis

Vladislav Grigori – Vicepreședinte Resurse Umane

Îmi doresc foarte tare ca împreună cu membrii organizației să avem un mandat productiv și roditor, care va dezvolta atât membrii departamentului de Resurse Umane, cât și întreaga echipă AIESEC Chișinău. Desigur că nu trebuie să uităm și de cultura organizațională, îndeosebi tot ce este legat de schimburile interculturale și dezvoltarea tinerilor lideri prin exchange.”

Untitled

Valeria Toloconnicov – Vicepreședinte Stagii Externe

„Alegerile au fost detul de complicate, pentru că am avut un contracandidat foarte puternic. În echipă suntem persoane foarte diferite și cred că vom reuși să ne îndreptăm ideile și ambițiile spre un obiectiv comun. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și care m-au ajutat să ajung aici, iar eu voi demonstra că sunt un vicepreședinte care merită această susținere.”

valeria

Alexandru Popov – Vicepreședinte Stagii Interne

„Alegerile au fost grele, iar selecția a fost severă, dar corectă. Vreau în echipa noastră să persiste o atmosferă prietenoasă, să avem multe idei diferite, care, ulterior, vor deveni idei comune puternice. Vom fi un board în care vom conlucra împreună, o echipă care se va baza pe ajutor reciproc, iar la rândul meu, voi depunde toate eforturile pentru ca să ne îndeplinim scopurile propuse.”

hjkkl

Alexandru Grimacovschi – Vicepreședinte Relații Externe

„Credeam că după alegeri va fi totul simplu, dar în realitate îmi dau seama că această poziție este plină de responsabilitate și mă aștept la foarte multe lucruri. Trebuie să lucrăm împreună, iar eu mă voi strădui să ofer departamentului tot ce îmi stă în puteri.”

grim

Le urăm mult succes membrilor echipei de coordonare pentru următorul mandat și rezultate cât mai remarcabile.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *