AIESEC Chișinău recrutează. Obține experiența de lider!

Experiența de lider, interacțiunea cu un mediu multicultural și oportunitatea de dezvoltare a abilităților personale în cea mai mare rețea globală de tineri din lume – acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de a deveni membru AIESEC.

Ești tânăr, energic și în căutare de noi experiențe? Atunci avem vești bune pentru tine. Echipa AIESEC Chișinău tocmai și-a deschis aplicările pentru Recrutarea Primăvară 2016 și este pregătită pentru noi membri mai puternici, mai  creativi și dornici de schimbări și activism.

Prin urmare, persoanele interesate de voluntariat, de schimb de experiență și de noi activități productive au acum posibilitatea de a face parte din una dintre cele mai mari organizații internaționale pentru tineri, AIESEC, rețeaua globală prezentă în 126 de țări, care are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership al tinerilor, pentru un impact pozitiv în societate.

Devenind membru AIESEC, ai șansa să obții nenumărate oportunități de dezvoltare și beneficii, precum:

– Să acumulezi cunoștințe practice în diferite domenii, care te vor face mai competitiv după absolvirea facultății (marketing, finanțe, vânzări, resurse umane, managementul evenimentelor și al proiectelor);

– Să organizezi și să participi la conferințe și proiecte naționale și internaționale;

– Să obții experiență de lider și să-ți îmbunătățești aptitudinile personale, cum ar fi: leadership, public speaking, time management;

– Să comunici și să lucrezi cu persoane din diferite țări ale lumii;

– Să aplici cunoștințele după principiul „learn by doing”;

– Să aderi la o rețea globală de tineri.

Studenții care-și doresc să profite la maxim de toate aceste beneficii, dar și de anii de studenție, sunt îndemnați să completeze formularul de înscriere până pe 25 martie, aici, iar pentru mai multe detalii, vizitați pagina de Facebook AIESEC Chișinău.

Nu mai sta pe gânduri. Alătură-te echipei AIESEC Chișinău.

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 126 de țări ale lumii și numără peste 70.000 de membri. În Moldova, organizația implementează o serie de stagii internaționale și proiecte destinate elevilor și studenților. În 2008 și 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *